Dinner in the Sky prichádza opäť na Slovensko
Počas leta si v hlavnom meste môžete vychutnať gastronomicko – adrenalinový zážitok. Do Bratislavy totiž v auguste opäť mieri úspešný projekt – Večera v oblakoch – Dinner in the Sky Bratislava 2025.
Vo výške až 40 metrov zažijete neopakovateľný kulinársky zážitok.
Počas exkluzívneho výhľadu na Bratislavu, Vám bude jeden z najlepších šéfkucharov servírovať niekoľko chodové kulinárske menu priamo zo stredu stola. Peter Slačka je popredný slovenský šéfkuchár a zakladatel‘ jednej z najlepších finedining reštaurácii Baroza. Pôsobil v uznávaných svetových reštauráciach Lyes v Londýne, Gastrologic Stockholm, Belcanto Lisabon.
Jeho progresívny štýl varenia a váseň pre slovenskú kuchyňu zrkadlí jeho postoj k jedlu ako umeleckému dielu. Prístup k hosťom je založený na presvedčení, že jedlo má priniest‘ príjemný moment, vnímaný všekými zmyslami.
Projekt Dinner in the Sky je svetovou prestížou a bol realizovaný už vo viac ako 40 štátoch sveta, plošinou sa už vyviezlo niekoľko desaťtisíc ľudí.
A ako vlastne večera či obed v oblakoch prebieha? Dvadsaťdva hostí sa usadí okolo priestranného stola na špeciálne pohodlné kreslá, ku ktorým je každý pripútaný bezpečnostnými pásmi. Potom je plošina vyzdvihnutá do vzduchu, kde šéfkuchár servíruje buď trojchodový obed alebo o jeden chod bohatšiu večeru. Najväčším zážitkom je už tradične večera pri západe slnka.
Od 15. augusta 2025 sa nechajte uniesť do výšok, kde Vaše chuťové kanáliky zažijú nezabudnuteľnú kulinársku šou. Akcie sa môžu zúčastniť aj deti v sprievode dospelých, vozíčkari a ľudia s telesným postihnutím. Rezervácie alebo darčekové vouchre si môžete zakúpiť na www.dinnerinthesky.sk. , kde sa dozviete aj podrobnejšie informácie.
MENU “DIS” OBED
Ceviche s paradajkami, broskyňou a chrenovou esenciou.
Jemné teľacie líčko LOW&SLOW s jablkovou BBQ omáčkou, chrumkavým topinamburom a pečenými lieskovcami.
Zaúdené Malinové brûlée s ružovým korením a mrazenou mätou.
MEDU “DIS” VEČERA
Ceviche s paradajkami, broskyňou a chrenovou esenciou.
Kôprová “KULAJDA” s krémovým žĺtkom, hubovým consommé a chrumkavým kváskom.
Jemné teľacie líčko LOW&SLOW s jablkovou BBQ omáčkou, chrumkavým topinamburom a pečenými lieskovcami.
Zaúdené Malinové brûlée s ružovým korením a mrazenou mätou.
OBED Vege
Ceviche z baklažánu s paradajkami, broskyňou a chrenovou esenciou.
Chrumkavý pečený karfiól LOW&SLOW s jablkovou BBQ omáčkou, chrumkavým topinamburom a pečenými lieskovcami.
Zaúdené Malinové brûlée s ružovým korením a mrazenou mätou.
VEČERA Vege
Ceviche z baklažánu s paradajkami, broskyňou a chrenovou esenciou.
Kôprová “KULAJDA” s krémovým žĺtkom, hubovým consommé a chrumkavým kváskom.
Chrumkavý pečený karfiól LOW&SLOW s jablkovou BBQ omáčkou, chrumkavým topinamburom a pečenými lieskovcami.
Zaúdené Malinové brûlée s ružovým korením a mrazenou mätou.
project manager The Dinner in the Sky
kontakt 0903246818
Pripravené v spolupráci s Petrou Millerovou