Na začiatku svojej kariéry pôsobila v korporátnom svete. Má vyštudovanú potravinársku chémiu a rozhodla sa, že namiesto klasickému biznisu sa začne venovať farmárčeniu. Mala na to aj dôvod, pretože v rodine Šebeňovcov ide už o piatu generáciu, ktorá sa venuje pestovaniu ovocia a zeleniny.
Rastlinám vraj dokonca niekedy púšťa aj hudbu. Mojim hosťom bola Martina Šebeňová.
Pýtala som sa jej aj:
Teraz sa veľa rozpráva o návrate k hodnotám a k podpore miestnych podnikateľov. Cítiš od ľudí zvýšený záujem o vaše produkty?
Mati ako je to s tou hudbou? Púšťaš rajčiným rock?
Hovorí sa, že krv nie je mlieko… Vrátila si sa k tomu, čomu sa tvoja rodina venovala roky. Čo bol prvý podnet?
Kedy sadíš prvé planty? Napríklad papriku, rajčiny…
Farmárčeniu sa venujete aj s mužom. Môže ísť farmár na dovolenku? Je na to vôbec čas?
Môžu si ľudia u vás objednať priesady?
Pozn. Pre vypočutie stlačte PLAY a ste v deji : – ). (Ak počúvate na telefóne mimo podcastovú platformu priamo v článku, musíte si nastaviť DISPLAY a JAS na zhasnutie nikdy… Inak vám zvuk po chvíli vypne…)
Vlastné paradajky, paprika, uhorky či cukina sú DAR.
Martinu nájdete tu: KLIK – ZELENINKY OD ŠEBINKY
Podcast ODZNOVA – Praktický sprievodca životom nájdete aj na nasledovných platformách:
Páčia sa vám naše podcasty?
Zdieľajte ich s vašimi priateľmi a prípadne mi pošlite tip!
Krásny deň a dopočutia